Afscheid van voorzitter Nienhuis en wethouder Nagtegaal

nieuwsvergadering

Wijkraad Valkenburg heeft tijdens haar vergadering op 22 maart afscheid genomen van voorzitter Gerard Nienhuis en wethouder Rien Nagtegaal. De beide heren werden bedankt met een bos bloemen en een dankwoord. 

Scheidend voorzitter Gerard Nienhuis was meer dan tien jaar voorzitter van de wijkraad en heeft hiermee een waardevolle bijdrage geleverd aan de dorpsvertegenwoordiging in de gefuseerde gemeente. Door zijn inzet is de overgang van dorpsgemeente naar onderdeel van de grote gemeente Katwijk vloeiend verlopen. 

Ook wethouder Rien Nagtegaal, die trouw alle wijkraadvergaderingen bezocht, heeft afscheid genomen. Ook hem danken wij voor zijn geïnteresseerde houding naar de dorpsgemeenschap van Valkenburg, zeker als het aankomt op de inrichting van de openbare ruimte en de aanleg van de nieuwe Tjalmaweg.  

Ook wethouder Nagtegaal mocht een bloemetje in ontvangst nemen

Meer nieuws