Afscheid Wijkraadslid Carla Mulder

nieuws

In de vergadering van de Wijkraad Valkenburg zh van 15 november jl. hebben we afscheid genomen van Carla Mulder. Carla werd lid van de Wijkraad op 11 oktober 2016. Na enkele jaren werd zij secretaris van de Wijkraad. Dit heeft zij gedaan tot 24 november 2020. Kort na de zomer van 2022 gaf Carla te kennen dat zij aan het einde van het jaar de wijkraad wilde verlaten. Zij heeft geprobeerd om iemand in haar vacature te laten instromen, maar helaas zag deze kandidaat hier vanaf.  Daarom hebben we nu 3 vacatures in de wijkraad, want elke wijkraad mag 10 wijkraadsleden hebben. 

Wijkraadslid Carla Mulder
Carla Mulder

Interesse om wijkraadslid te worden?

Komt u/jij een vacature vervullen? Vraag een informatiepakket aan of ga in gesprek met een van de wijkraadsleden.

Meer nieuws